fcb.portal.reset.password

Ante Tomic, presentat. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

Ante Tomic, el que va ser el primer fitxatge del Barça Regal 2012/13, ha estat presentat aquest dijous a la tarda a la Sala de premsa Ricard Maxenchs. Ho ha fet amb les idees clares: “Estic molt content de ser aquí a Barcelona, ho donaré tot per guanyar partits i títols”. I seguia: “Vull la Lliga. Vaig tenir una bona oportunitat a l’última temporada, no ho vaig aconseguir i ara ho vull fer amb el Barça”.

El nou sostre del Palau, amb “ganes de jugar i d’apujar el nivell de joc”, s’ha expressat il·lusionat pel projecte de futur blaugrana: “Hem fet un equip jove. A cada posició hi ha grans jugadors i crec que farem un bàsquet modern”. Tomic considera que l’estil del Barça, amb molta incidència dels homes interiors, l’afavorirà més que el que desenvolupava el seu exequip, el Reial Madrid.

En aquest sentit, ha reconegut una motivació especial per enfrontar-se als blancs: “Vull jugar bé contra tots els equips, és clar que serà una mica estrany jugar contra ells, però és la vida... només vull jugar”. Una de les primeres fites que es marca el balcànic és la de ficar-se l’afició culer a la butxaca. “Espero que em rebi bé, ho donaré tot dins de la pista, sé que l’afició dóna suport com ningú”, assegurava el ‘44’.

Creus: “Una negociació fàcil”

Abans que Ante Tomic, el directiu responsable de la secció, Joan Bladé, ha parlat per valorar els reforços de la plantilla. Segons ell, “Tomic entra dins d’un rejoveniment de l’equip del qual estem molt satisfets. Tant les necessitats tècniques com les expectatives quedaran cobertes”. El secretari tècnic Joan Creus, per la seva banda, ha revelat que va ser un acord força senzill: “Va anar bastant ràpid. Un cop el seu club anterior va decidir no ampliar-li el contracte, ell va fer intenció de venir aquí, nosaltres també i la negociació va ser relativament fàcil”.

Sada i Eidson

En la compareixença, Joan Creus ha explicat la situació de Víctor Sada i de Chuck Eidson. Del català ha comentat: “Estem molt a prop d’arribar a un acord. Aviat donarem una resposta que penso que serà molt positiva per ambdues parts”. Sobre el nord-americà informava: “Hem pensat que s’incorporarà la setmana que ve per si li surt una bona opció. Si és així l’agafaria, i si no, té contracte, s’incorporarà al nostre equip”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();