fcb.portal.reset.password

Sarunas Jasikevicius

El retorn de Saras al Barça Regal s’ha fet esperar nou anys, establint d’aquesta manera un nou rècord. Jasikevicius és el jugador que més temps ha trigat a retornar a un Palau que l’adora i on tants èxits va aconseguir entre els anys 2000 i 2003. El retrobament amb Jasikevicius, desitjat per molts aficionats, ha convertit l’estrella lituana en un cas peculiar però no únic.

Fins ara era Zoran Savic, amb vuit anys, el jugador que més temps havia estat lluny de Barcelona abans de retornar a la disciplina blaugrana. L’expivot serbi va jugar al Barça del 1991 al 1993 i, després d’un llarg periple, hi va tornar el gener de la temporada 2000/01.

Martínez, Karnisovas, Crespo i Esteller

El següent en aquesta particular classificació és Ferran Martínez, qui, a l’inici dels anys 90, va fer un parèntesi de quatre anys al Joventut entre les seves dues etapes al FC Barcelona. Xavi Crespo i Roger Esteller, dos jugadors formats al planter blaugrana, van estar tres anys lluny del Palau, els mateixos que el lituà Arturas Karnisovas.

És clar que no tot han estat esperes tan llargues. Sada i Soler, per exemple, van trigar un parell d’anys a tornar i Navarro, Alzamora, Bravo, Jiménez, Junyent, Dedovic, Marcos o Rabaseda, només un.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();