fcb.portal.reset.password

Sada, defensat per Slaughter / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L’equip ha tornat a entrenar-se aquest divendres a la tarda al Palau Blaugrana. Abans, alguns jugadors han atès els mitjans de comunicació, entre ells, Víctor Sada, el segon capità del Barça Regal. “És un repte motivant i il·lusionant per a un equip que les ha vist de tots els colors i que ha jugat tot tipus de finals. Si perdem s’acaba la temporada però si guanyem, continua. I aquest és l’objectiu”, ha assegurat un dels bases blaugrana.

A Sada, el repte no l’espanta: “És complicat per la qualitat del rival, per l'estat actual de la nostra plantilla i pel factor pista, que aquest any el tenim en contra. Però, de moment, ens hem de centrar totalment en el quart partit”. “Aquest diumenge hem de jugar amb més alegria”, ha afegit el ‘8’ del Barça Regal.

El Palau, tan bé com divendres

“La gent del Palau ha de tornar a estar com aquest divendres perquè va ser fantàstic com van animar, com van aplaudir i com van suar. El Palau va estar immens i nosaltres també ho hem d'estar”, ha destacat un Sada que ha reconegut: “Divendres vam fer un partit correcte però no suficient”. El de Badalona també ha afirmat: “El Reial Madrid ens fa mal en tot el que deriva de les posicions interiors: el rebot ofensiu, els canvis en defensa, etc. Hem de minimitzar les accions de Felipe Reyes”.

La defensa, clau

Brad Oleson i Joe Ingles han coincidit a assenyalar la defensa com una de les claus de l’èxit. Oleson ha comentat: “Si volem ser a Madrid, ho hem de fer des de la defensa. Ofensivament tenen molt de talent i nosaltres hem d’estar millor en defensa, sense relaxar-nos”. Pel que fa a Ingles, l’australià ha apuntat: “Hem d’estar més durs. Hem de guanyar per no anar cap a casa i sabem les coses que hem de fer bé per aconseguir-ho”.

Tornar a dalt