fcb.portal.reset.password

Imatge de l'entrenament del Barça Regal. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

El Barça Regal ja s'ha entrenat sobre el parquet de l'O2 Arena de Londres. Els homes de Xavi Pascual han estat l'últim equip dels quatre que jugaran la Final Four que ha provat la pista del meravellós pavelló anglès. La sessió, que ha començat a les 21.30 hores, hora catalana, ha estat marcada per una acció poc habitual.

Els jugadors del Barça Regal i el cos tècnic han anat al pavelló en transport públic. El metro ha estat l'escollit per arribar al pavelló i en només 15 minuts l'expedició catalana s'ha plantat a l'O2 Arena. Un cop al pavelló, l'equip s'ha posat sota les ordres de Pascual i ha acabat de preparar el partit d'aquest divendres contra el Reial Madrid, que començarà a les 20 hores (21 hores, hora catalana).

Abans, però, el CSKA i l'Olympiacos es disputaran un lloc a la gran final en la primera semifinal. Un dels grans dubtes per al partit, la presència de Nathan Jawai, està pràcticament descartada i fins a última hora els serveis mèdics del grup tractaran de fer el possible perquè pugui jugar. Wallace, Ingles i Sada, tot i les seves molèsties, sí que podran disputar el partit.

Tornar a dalt