Proves de foc a Vitòria i Moscou

Proves de foc a Vitòria i Moscou

El Barça Regal afronta dos desplaçaments exigents en quatre dies de diferència a les pistes del Caja Laboral i el CSKA

La bona ratxa de resultats del Barça Regal es posa a prova amb dues sortides consecutives i de màxima exigència. Després de set victòries oficials seguides, el conjunt blaugrana visitarà el Caja Laboral el diumenge (19 hores), a la Lliga Endesa, i el CSKA de Moscou el dijous (18 hores), en la cinquena jornada de l’Eurolliga.

Un Caja Laboral ferit

El Caja Laboral ha començat la seva trajectòria ACB amb tres victòries i dues derrotes. L’última, en la darrera jornada a la pista del Madrid a la pròrroga (83-81). També ve de perdre dijous a l’Eurolliga contra l’Efes Pilsen, un partit que dominava amb claredat en el primer temps (64-76). El tècnic Dusko Ivanovic ja ha recuperat Andrés Nocioni, un dels seus referents, que arrossegava problemes físics.

En l’últim precedent al Buesa Arena, el 18 de desembre del 2011, el quadre vitorià es va imposar per 71-60.

Un colós d’Europa

Superat el primer escull, el Barça Regal se les veurà ni més ni menys que amb el CSKA de Moscou. Possiblement sigui el desplaçament més complicat de la primera fase de l’Eurolliga. Russos i catalans comparteixen el lideratge del grup, amb quatre victòries en quatre jornades. Es tracta, doncs, d’un duel transcendental per a la lluita per la primera plaça.

L’actual subcampió d’Europa conserva una plantilla imponent. Teodosic, Weems, Krstic o Khryapa són alguns dels seus jugadors més destacats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut