Primera victòria del Barça Regal (69-71)

Primera victòria del Barça Regal (69-71)

L’equip blaugrana s’imposa al Lukoil Academic i suma a Bulgària el primer triomf de la pretemporada. Aquest dissabte disputarà la final del Torneig Internacional de Sofia contra el Panathinaikos Jawai ha estat el màxim anotador del partit amb 21 punts

Després de tres dies d’intens treball a Pravets, el Barça Regal s’ha desplaçat fins a la capital de Bulgària per disputar aquest divendres les semifinals del Torneig Internacional de Sofia. Els de Xavi Pascual han sumat la primera victòria de la pretemporada, imposant-se al Lukoil Academic, un conjunt que d’aquí a pocs dies buscarà la seva classificació per disputar la pròxima edició de l’Eurolliga.

El joc interior del Barça Regal ha estat molt superior al del campió búlgar i l’equip blaugrana ha estat el clar dominador del rebot defensiu, aspecte en el qual ha destacat Tomic, amb nou en defensa i quatre en atac. Jawai també ha demostrat la seva fortalesa dins de la pintura i ha estat el màxim anotador del partit amb 21 punts. Els de Pascual han tancat el primer període amb un petit desavantatge (15-12), però han estat capaços de reaccionar fins a aconseguir una màxima diferència de set punts i arribar al descans amb un 24 a 29.

Alternances a la represa

A la represa, els de Marin Dokuzovski han retallat de nou l'avantatge. Un triple de Lorbek a l’últim segon del tercer quart, el primer dels blaugranes, ha situat un perillós 43 a 47 al marcador. Quan restaven sis minuts per al final del duel, el Lukoil Academic ha culminat la remuntada (54-53) i ha obligat al Barça Regal a treballar de valent per tornar a recuperar la iniciativa, anotant 18 punts en menys de quatre minuts.

Un cop de dits de Mickeal en un rebot ofensiu, els bons minuts de Huertas en aquest tram final de l’enfrontament i una nova cistella de l’aler nord-americà han permès al Barça Regal estrenar-se en aquesta pretemporada (69-71).

Ple procés d’acoblament

El vigent campió de la Lliga Endesa continua greixant la maquinària per afrontar la Lliga Catalana i la Supercopa Endesa. Amb rotacions constants, Pascual ha donat minuts a tots els seus jugadors. Huertas, Sada i Jasikevicius han ocupat la posició de base; Mickeal, Abrines, Ingles i Rabaseda han estat els protagonistes del perímetre, i Lorbek, Wallace, Tomic, Jawai i Todorovic, els de les posicions interiors. El tècnic blaugrana encara no ha pogut comptar amb el capità de l’equip. Juan Carlos Navarro continua amb el seu procés de recuperació individual i el jove Mario Hezonja, amb una gastroenteritis vírica, tampoc ha jugat.

Atractiva final contra el Panathinaikos

Barça Regal i Panathinaikos disputaran aquest dissabte a les 20 hores la final del Torneig Internacional de Sofia. El conjunt grec ha patit aquest estiu una profunda renovació, però continua sent un dels equips amb més cartell d’Europa. Obradovic ha deixat la banqueta i han marxat alguns jugadors importants, però aquest divendres s’ha imposat a l’Estrella Roja. Diamantidis es manté com a gran referent del Panathinaikos, i han aterrat a Grècia jugadors amb passat a l’ACB, com Ukic, Panko o Bramos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut