Primer centenari de Xavi Rabaseda

Primer centenari de Xavi Rabaseda

L’aler de Ripoll arribarà aquest diumenge als 100 partits a la Lliga Endesa i ho farà davant el Mad-Croc Fuenlabrada, l’equip amb el qual es va fer un nom a la competició

Xavi Rabaseda celebrarà aquest diumenge (19 hores, Esport 3) el seu partit número cent a la Lliga Endesa. L’aler culer ho farà en el duel que el Barça Regal disputarà davant el conjunt madrileny del Mad-Croc Fuenlabrada. Curiosament, el de Ripoll arribarà a aquesta xifra enfrontant-se a l’equip que el va conduir a fer-se un nom en el bàsquet espanyol i del qual va defensar la samarreta durant el curs 2010/11.

El ‘22’ culer ha destacat que “sempre és especial jugar contra Fuenlabrada”. De la mateixa manera, però, ha assenyalat: “Abans eren amics, però ara espero que ens enduguem la victòria, després de jugar contra nosaltres els desitjo molta sort”. Pel que fa al fet d’arribar al primer centenari al bàsquet espanyol, s’ha mostrat “content per arribar a aquesta xifra”, que espera “que creixi en el futur”.

Pel que fa a la victòria d’aquest dijous a Tel Aviv, Xavi Rabaseda ha volgut subratllar: “És una victòria molt important per seguir líders al Top 16 i buscar el factor camp a favor al 'play-off'. Penso que vam saber canviar el xip després d’haver jugat molt bé a la Copa”.

Oleson també viurà el seu retrobament particular

Un altre integrant de la plantilla barcelonista que viurà un duel especial aquest diumenge és Brad Oleson. L’escorta d’Alaska també conserva un bon record del seu passat al Fernando Martín, ja que, igual que Rabaseda, va veure com la Lliga Endesa el considerava un jugador de referència després d’un excel·lent pas pel club madrileny. Allà va superar els 18 punts de mitjana i va ser la revelació del curs 2008/09.

La Copa del Rei, un obsequi de luxe

Cal recordar que, en les hores prèvies a l’inici del matx, tots els aficionats que s’acostin al Palau Blaugrana es podran fer una fotografia amb la Copa del Rei que el Barça Regal va aconseguir a Vitòria. El trofeu serà a l’exterior de la instal·lació, entre les portes 1 i 4, des de les 17 hores fins a les 18.50 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut