Estrena amb derrota (71-75)

El Barça Regal ha perdut el seu primer partit de la pretemporada contra el València Basket, en un matx en què han debutat Jawai, Jasikevicius, Tomic i Abrines

El Barça Regal ha arrencat la pretemporada amb una ajustada derrota contra el València Basket. Un parcial advers de 0-9 només començar el partit i un altre de 0-7 a l’inici del darrer, quan el Barça Regal havia aconseguit anivellar el matx, han estat decisius per al triomf dels de Perasovic. El partit jugat al Barris Nord de Lleida ha servit per obtenir les primeres sensacions d’un equip amb moltes cares noves, en què han debutat Jawai, Jasikevicius, Tomic i Abrines, que ha participat molt poca estona a causa d’un cop al cap que ha rebut al final del primer quart.

0-9 de sortida

L’inici de partit del València Basket ha estat millor. En poc més de 90 segons, el conjunt taronja ha signat un parcial de 0-9 que ha impedit als de Xavi Pascual apropar-se en tot el primer període. En aquests deu minuts inicials, els primers de la pretemporada, el Barça Regal ha viscut el debut de Nathan Jawai –en el cinc inicial-, Saras Jasikevicius, Ante Tomic i Àlex Abrines, que s’ha hagut de retirar abans d’hora a causa d’una topada amb Pau Ribas.

La remuntada, en el tercer quart

El primer quart ha finalitzat amb un triple impossible de Joe Ingles i amb un 21-27 favorable als de Perasovic. La intensitat defensiva ha crescut en el segon parcial, en què el Barça Regal tampoc ha aconseguit capgirar el marcador, cosa que sí que ha fet en el tercer. En aquest període, un triple de Wallace ha posat per primer cop per davant els homes de Pascual (53-52). El partit s’igualava.

Un altre parcial decisiu

Malgrat tot, però, com al principi del partit, un parcial advers –aquest cop, de 0-7- ha passat factura al Barça Regal, que ja no ha pogut tornar a igualar el matx. En aquest últim període, Jawai i Ingles han quedat eliminats i també ha gaudit de minuts el jove suec Spires, del Barça Regal B.