fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, aquest diumenge / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Xavi Pascual ha valorat així el triomf d’aquest diumenge al Palau: “El segon partit d’una eliminatòria a casa és un partit que tradicionalment ens ha costat força de guanyar. És un enfrontament que sempre costa de jugar. A més, també teníem el condicionant que durant l’any ens ha anat força malament jugar dos partits amb 36 hores de diferència. És per tot això que estem contents per aquesta segona victòria”.

Un triomf que deixa el Barça Regal a les portes d’una nova final de la Lliga Endesa. “Encara no hi penso. Només penso a guanyar el tercer partit. Ens hem de centrar a intentar aconseguir la victòria que ens falta per ser a aquesta final. No vull pensar més enllà d’això”, ha assegurat el tècnic blaugrana.

Elogis per al rival

Pascual no ha escatimat elogis per al joc desplegat per l’Herbalife Gran Canària: “Ha jugat molt bé aquests dos primers partits, amb un alt nivell d’encert. Ens ha penalitzat qualsevol petit error. La seva pista estarà plena i estic convençut que el duel de dimecres serà molt complicat”.

Preguntat sobre l’estat físic dels seus jugadors, l’entrenador del Barça Regal ha estat sincer: “Aquest curs hem disputat 82 partits oficials, 40 més que el rival. Durant l’any intentem repartir les càrregues de la millor manera possible però és evident que hi ha un desgast físic i mental. Tenim clar l’objectiu i per això traiem forces d’on gairebé no n’hi ha”.

Tornar a dalt