fcb.portal.reset.password

Victor Sada i Xavi Pascual, amb el cònsol d’Encamp, Jordi Mas

Xavi Pascual i Víctor Sada han participat en la rebuda oficial per part del Comú d’Encamp a l’equip de bàsquet del Club. És la cinquena temporada consecutiva que els homes de Xavi Pascual realitzen la pretemporada en aquesta localitat d’Andorra. “L’estada a Encamp és talismà per a nosaltres, com bé ha dit el cònsol. Estem encantats de poder tornar aquí temporada darrere temporada”, ha assenyalat Sada. “Les instal·lacions són magnífiques i ens ajuden a preparar la temporada”, ha volgut remarcar el tècnic, per la seva banda.

“Lorbek ha estat el nostre millor fitxatge”

Cap dels dos protagonistes han volgut defugir l’actualitat de l’equip. Pascual ha estat preguntat respecte a si donava per tancada la plantilla i l’entrenador blaugrana ha estat molt clar en aquest punt. “En un club gran les plantilles sempre estan obertes per a qualsevol cosa, malgrat que nosaltres no estem treballant en la incorporació de ningú, que són dues coses diferents. Estem treballant pensant únicament i exclusivament en els jugadors que tenim. Però tots els clubs grans sempre estan oberts a qualsevol cosa”. També ha estat preguntat per la renovació d’Erazem Lorbek i ha manifestat: “El jugador ha estat el nostre millor fitxatge. Vull agrair al Club l’esforç que ha fet per aconseguir que es quedés a la disciplina de l’equip. Tant el Víctor com l’Erazem donen estabilitat al vestidor”.

“Sóc a l’equip que jo volia”

Víctor Sada, segon capità de l’equip, ha valorat molt positivament la incorporació de tots els nous fitxatges del FC Barcelona Regal. L’última vegada que va ser a Andorra no sabia on acabaria jugant la temporada 2012/13. “Quan vaig ser aquí al juny no sabia on acabaria jugant, però finalment m’he pogut quedar on jo volia. Durant tot aquest temps he tingut el suport dels meus companys, dels amics, dels aficionats del Barça i per a mi això és el més important”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();