Pascual: “No hem controlat el joc”

Pascual: “No hem controlat el joc”

El tècnic del Barça Regal creu que el parcial encaixat a l’inici del tercer quart ha resultat clau

El Barça Regal ha perdut a Moscou (78-65), on ha encaixat la primera derrota al Top-16. “No hem controlat el joc. Ells han fet el seu partit, han estat sempre ordenats i han tingut una bona dosi d’encert”, ha comentat Xavi Pascual un cop acabat el partit. El tècnic ha assenyalat l’inici del tercer quart com el tram decisiu per explicar la derrota: “Han signat un parcial que els ha donat confiança fins al final i que ens ha fet anar a remolc”.

La baixa de Navarro, un handicap

Preguntat per l’absència de Navarro, heroi el dia del Clàssic, Pascual no ha negat l’evidència: “La baixa de Navarro sempre afecta. És un jugador especial i clau en la construcció del nostre joc. És clar que hem notat la seva absència”.

Malgrat la derrota patida amb el Khimki, Pascual ha fet una lectura optimista: “És tot just la primera derrota fora de casa a Europa. Nosaltres intentem jugar cada partit amb la màxima motivació i fins ara sempre havíem fet bons partits. Avui no ha pogut ser, però cal recordar que estem en un grup molt dur i competit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut