Pascual: “Mickeal és dubte i Navarro està millor, però encara s’ha de recuperar”

Pascual: “Mickeal és dubte i Navarro està millor, però encara s’ha de recuperar”

L’entrenador del Barça Regal situa el jove aler Mario Hezonja, que viatja a Turquia, com una peça important de recanvi que “cada vegada guanyarà més protagonisme”

11 victòries i dues derrotes. Aquest és el balanç d’una Eurolliga impecable per a l’equip de Xavi Pascual, que va guanyar 9 partits seguits en la competició i que ve de guanyar a casa un candidat al títol, l’Olympiacos. El pròxim repte és el Besiktas d’Istanbul, per al qual Pascual tampoc podrà comptar amb Juan Carlos Navarro, que encara segueix amb molèsties musculars, tot i que “ja està millor”. L’aler Pete Mickeal és dubte per al partit, ja que “no s’ha pogut entrenar amb el grup i té un problema al peroné”.

L’aler del futur

Per cobrir la baixa de Navarro ha viatjat l’aler del filial Mario Hezonja, “que està incrementant el seu nivell de joc i cada vegada el veureu més al primer equip”, notifica Xavi Pascual. El jove croat de 17 anys, que s’entrena regularment amb el primer equip, té diverses virtuts com ara capacitat atlètica, tècnica i bon llançament que li permeten fer 14 punts de mitjana a l’Adecco Or.

La reacció dels campions

Xavi Pascual creu que la dolorosa derrota contra l’Estudiantes ha de servir de revulsiu: “Els mals moments els hem de valorar basant-nos en la reacció, tots hem entonat el ‘mea culpa’ després d’aquell partit i ara és un bon moment per aconseguir una altra victòria fora de casa davant del Besiktas”. Segons el tècnic, el Barça pateix quan va per sota del marcador, un aspecte que cal millorar, perquè en aquestes ocasions “s’han de buscar les cistelles fàcils i no ho estem fent”.

Els jugadors, al 100%

L’aler Xavi Rabaseda sent que l’equip “està preparat per al repte del Besiktas; no cal alarmar-se per la derrota contra l’Estudiantes, va ser un cop d’atenció on ells s’ho jugaven tot i nosaltres no”. Pel que fa a la pista del Besiktas d’Istanbul Rabaseda preveu un camp molt hostil on l’equip ha de sortit endollat des del primer minut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut