Pascual: “La línia és positiva”

Pascual: “La línia és positiva”

El tècnic blaugrana creu que l’equip blaugrana, que ja encadena cinc victòries consecutives, ha fet “un partit molt complet” contra el Montepaschi Siena

Xavi Pascual no ha amagat la seva satisfacció un cop acabat el partit contra el Montepaschi Siena al Palau Blaugrana. “Hem fet un partit molt complet i hem aconseguit rebaixar fins als 66 punts l’anotació del Montepaschi Siena”, ha declarat, conscient de la gran tasca defensiva del Barça Regal. Fins ara, l’equip italià havia guanyat tots els seus compromisos al Top-16 i s’havia plantat al Palau com líder en solitari del grup F.

A Manresa, la sisena

Per a Pascual, després d’una temporada un pèl irregular, l’equip ha trobat per fi “una línia positiva”. Ja van cinc victòries consecutives i “seria important aconseguir una més a Manresa i arribar a la Copa amb sis triomfs consecutius”, ha assegurat.

Rabaseda, en un moment dolç

El del cap de setmana a Manresa serà l’última cita abans dels quarts de Copa, contra el Madrid, en una cita en què ja podrà jugar Oleson i a la que Rabaseda arribarà en plena forma. L’escorta ha signat la seva millor actuació europea, amb 16 punts. “Esperem que després d’aquest partit agafi més continuïtat, perquè el necessitem”, ha afirmat Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut