Pascual: “Hem complert l’objectiu”

Pascual: “Hem complert l’objectiu”

El tècnic del Barça Regal ha felicitat el CSKA pel triomf al Palau i els seus homes per haver assolit la primera plaça de grup

“Felicitem el CSKA per la victòria i alhora ens felicitem a nosaltres perquè hem complert l’objectiu de ser primers. Ho hem fet amb el millor bagatge de victòries de l’Eurolliga i estem satisfets”, declarava Xavi Pascual després del partit del Palau (75-78), i ha continuat dient: “La situació era immillorable per nosaltres, a casa i amb 21 punts d’‘average’. Hem jugat per intentar guanyar i agradar la nostra gent. Crec que així ho hem fet. Ens queda un cert regust de derrota, però no en la visió global”.

Quant a l’anàlisi del partit, el tècnic blaugrana ha reconegut la superioritat russa al principi i al final: “El partit ha complert totes les expectatives, amb molta igualtat. Ha començat malament per a nosaltres, era un problema de no fer bé les coses en atac ni en defensa. Després hem jugat un segon quart molt bo i el partit sempre ha estat obert. A la recta final ells han estat molt millor”.

Top 16 apassionant

Classificats per a un Top 16 que es preveu duríssim, Pascual ha estat rotund: “No entrem en especulacions, sempre intentem fer les coses de cara, sense mentides. Sabem molts rivals i, sens dubte, quedaran set equips aspirants a la Final Four. Segur que serà molt bonic per a l’espectador, serà una fase apassionant”. Alhora, expressava la seva preocupació per “l’extrema duresa física” de la següent fase i ha fet una crida a l’afició: “Els partits a casa seran a vida o mort”.

Les impressions de Juan Carlos Navarro:

“L’objectiu s’ha complert, encara que volíem guanyar. Som primers”.

“Hem començat molt malament i hem fet un segon període molt bo. En la segona part hem sortit com al principi i davant del CSKA pot passar això”.

“Al Top-16 cada partit serà una final i haurem de ser més forts, sobretot aquí, a casa. Hem d’aprofitar que tenim una banqueta àmplia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut