Pascual: “Ens ha costat agafar el ritme”

Pascual: “Ens ha costat agafar el ritme”

L’entrenador del Barça Regal ha admès les dificultats del seu equip en la primera part contra el Cajasol i s’ha mostrat satisfet per la posterior millora

“Ens ha costat agafar el ritme, sobretot al principi. Hem jugat bé els primers minuts del segon quart, però després hem rebut un parcial de 0-13, no hem estat bé. A la segona part hem vist l’equip complert de les últimes jornades, hem atacat i defensat millor i ens hem endut una victòria important”. D’aquesta manera valorava Xavi Pascual el triomf del Barça Regal sobre el Cajasol (78-64).

El tècnic blaugrana ha reconegut: “És difícil trobar una justificació al poc ritme del principi, és difícil de valorar fins a quin punt ha afectat jugar fa 48 hores a Istanbul. Aquestes coses es noten a l’inici de partit”. Per a ell, “en el primer temps ha faltat l’efectivitat del segon”.

Sobre els dos màxims anotadors culers del duel, Pascual ha comentat: “Ingles va jugar bé a Istanbul i força bé avui. És un jugador clau per a nosaltres i és una bona notícia que torni a estar bé, mentre que Tomic cada dia fa una passa més en el seu joc i ens ajuda molt”. De Navarro i Mickeal explicava: “Estan millorant, encara que no estan al cent per cent”.

Les declaracions del protagonista:

Ante Tomic

“Després de perdre a València vam tenir un partit difícil a Istanbul i ens ha costat, però ha estat una victòria important per a nosaltres”

“En el primer temps hem patit molt, sobretot en atac. En la segona part hem millorat, principalment en defensa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut