fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, al Palau Blaugrana. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

“La nostra il·lusió és acabar primers i continuar la ratxa de victòries; ens enfrontem a un dels millors equips del continent, candidat a l’Eurolliga i amb una plantilla que es complementa molt bé, amb jugadors com Teodosic, Weems, Khryapa i Krstic, quatre dels 15 millors jugadors d’Europa”. Així ha valorat Xavi Pascual, tècnic del Barça Regal, el seu rival a la Lliga europea de dijous, el CSKA de Moscou que entrena Messina, “un entrenador que coneix bé el club i la ciutat”.

En una anàlisi autocrítica, el tècnic blaugrana ha reconegut el seu equip ha de millorar en defensa, especialment pel que fa al rendiment de l’equip en els tres últims partits: “Hem de millorar en tots els aspectes, però sobretot en el defensiu. En un partit, és molt important controlar el rebot i últimament no ho hem fet, hem de millorar-ho per ser més competitius”. Xavi Pascual ha explicat que “no tenim dubtes”, però ha reconegut que “no estem acostumats a perdre tres partits a la Lliga Endesa”. “Tenim ganes de capgirar-ho i agafar un camí sòlid de victòries”, ha afegit.

A l’Eurolliga, la situació és molt diferent i el Regal Barça es manté imbatut quan només queda una jornada per al final de la primera volta. L’equip viatja a Moscou, amb la il·lusió d’aconseguir una nova victòria. “Les dificultats de les victòries són extraordinàries i hem de valorar millor tant els èxits passats com els futurs”, ha explicat.

Lorbek: “És un partit de Final Four”

“Hem guanyat tots els partits de la primera fase i aquest no ha de ser una excepció. És un partit de Final Four”

“Hem de tenir paciència, estem jugant bé, hem de jugar com sabem i estem preparats per afrontar el repte; treballo dur per aconseguir el camí per la victòria”

“Hi ha diferència entre la parella N’Dong-Váquez i Jawai-Tomic; els primers són més ràpids i amb els que jugo ara són més creatius i més posicionals sobre la pista”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();