Pascual: “Diumenge ens posaran les coses difícils”

Pascual: “Diumenge ens posaran les coses difícils”

“El Bilbao té pilars molt importants, amb jugadors d’alt nivell”, explica Xavi Pascual “Quan Sada està bé ens dóna equilibri, ha jugat francament bé”, diu l’entrenador blaugrana

Xavi Pascual ha comentat en la roda de premsa posterior al partit contra el Bilbao Basket que l’equip ha fet “un gran partit” i que ha estat “un partit molt complet”. El tècnic català ha explicat que el gran inici dels blaugranes “ha ajudat molt” i que el Bilbao, malgrat les baixes, “és un equip guanyador i amb caràcter”. Pascual, a més, ha explicat que “el Bilbao té pilars molt importants, amb jugadors d’alt nivell, i si diumenge pot jugar Vasileiadis serà un partit diferent”.

El de Gavà també ha parlat del gran partit de Sada i Mavrokefalidis. “Quan Sada està bé ens dóna equilibri. Ha jugat francament bé. Estem molt contents per això”, ha confessat Pascual. "Mavrokefalidis ha dit que ha jugat en dues posicions a estones. Ens ha ajudat força. Tant de bo això l’ajudi a estar a bon nivell. És intel·ligent i entén molt bé les coses”, ha dit el tècnic.

Finalment, Pascual ha parlat sobre l’eliminatòria a tres partits i la seva perillositat. “El play-off de quarts de final és molt traïdor, és molt difícil i a tres partits tot és molt obert. Els tres locals han guanyat el primer partit, però si perds tens molta pressió en el partit següent. Has d’estar en alerta i molt preparat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut