fcb.portal.reset.password

Pascual, en una imatge d'arxiu. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

“Creiem en les nostres possibilitats, anem a Grècia amb tota la intenció del món de guanyar. Tinc força confiança en el partit de dimarts, de fer un bon partit, d'estar a l'altura i d'acabar guanyant”.

El repte de l’assalt a l’Oaka comença bé. Qui millor que l’entrenador del Barça Regal per expressar el seu sentiment de cara al proper compromís que afronten ell i els seus homes. Xavi Pascual ha estat el primer a fer un pas endavant i donar una dosi de confiança i optimisme més que necessària per tal que el Barça Regal recuperi el factor pista a l’infern del Panathianikos.

Els petits detalls, la clau de tot

“Tenim ganes de guanyar-los i de fer les coses bé”. “Aquí, vam tenir errors defensius i en el control del rebot, a nivell ofensiu hem de millorar els nostres percentatges, que van baixar”. Així ha volgut evidenciar el tècnic del Barça Regal, que els petits detalls seran clau per poder seguir somiant a ser a Londres. “Al final una pilota decideix, cal millorar en moments importants”, ha rubricat.

El de Gavà no s’ha cansat d’enviar un missatge positiu i amb la mentalitat guanyadora que ha de caracteritzar aquest Barça Regal. “S’ha parlat molt del que va passar fa dos anys i sembla que com que hem perdut a casa, ja no tinguem cap opció de guanyar a fora”. A més, ha manifestat: “Sabem la dificultat que té, però nosaltres anem a jugar un partit de bàsquet i per molta afició i ambient que hi hagi, a la pista hem de ser capaços de tenir aquest caràcter i aquesta agressivitat que demana un duel d'aquestes característiques”.

Centrats en el que es pot controlar

Per acabar, Pascual ha fugit de qualsevol polèmica i ha instat els seus homes a tenir la ment posada en el que millor saben fer, jugar a bàsquet. “Nosaltres hem d'intentar preocupar-nos d'aquelles coses que podem controlar a la pista i intentar fer-les bé, és el més important d'aquest partit”, ha conclòs.

Viatgen quinze efectius

Xavi Pascual ha decidit fer pinya per fer front als grecs. A l’Oaka s’ha endut quinze jugadors, entre els quals hi ha Mario Hezonja i el pivot Papa M’baye Abdulaye. Cal destacar que Joe Ingles s’ha recuperat bé de les seves molèsties i podrà jugar; que Marko Todorovic és seriós dubte i Xavi Rabaseda, baixa segura.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();