MVP agredolç per a Marcelinho Huertas

MVP agredolç per a Marcelinho Huertas

El base brasiler, MVP de la jornada empatat amb Carl English, aconsegueix la seva màxima anotació amb el Barça a la Lliga Endesa, però no evita la derrota

Jornada de reflexió per al base blaugrana. El bon partit de Marcelinho Huertas (21 punts, 6 assistències, 2 recuperacions i 8 faltes rebudes) no va servir perquè el Barça Regal evités la derrota a la Fonteta, la quarta de la temporada a la Lliga Endesa. "Canviaria això (la seva gran actuació) per haver guanyat el partit, que és el nostre objectiu principal", va resumir Marcelinho al final del partit.

En el millor cinc de la jornada

Va estar molt efectiu en el llançament (2/2 en tirs de 2, 3/4 en triples i 8/8 en tirs lliures), fet que li ha permès ser triat en el millor quintet de la Lliga Endesa pel valor de l'eficàcia. En aquesta elecció, l'acompanyen Kostas Vasileiadis del Gescrap Bizkaia (lideratge), Nacho Martín del Blancos Rueda Valladolid (actitud), Andrés Rodríguez del Blusens Monbus (generositat) i Carl English de l’Asefa Estudiantes (entrega).

Marcelinho Huertas, que va acabar amb 33 punts de valoració (empatat amb Carl English), suma una mitjana de 14 en els 9 partits disputats fins ara. Destaquen les seves actuacions contra l’UCAM Múrcia (24 de valoració) i l’Assignia Manresa (22), dos partits que van acabar amb una victòria àmplia del Barça Regal. A València, en canvi, la bona actuació del brasiler no va ser suficient.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut