fcb.portal.reset.password

Hezonja, en acció / FOTO: ARXIU FCB

Mario Hezonja és ara mateix l’home més feliç a Turquia. Aquesta tarda, a la pista del Besiktas, ha debutat amb el primer equip del Barça Regal a l’Eurolliga. Ha estat l’estrena somiada: contundent victòria a domicili, gairebé 12 minuts en pista i una valoració de 13, amb 5 punts i 2 rebots. El millor de tot, però, ha estat el seu caràcter descarat i atrevit, impropi en un jugador de tan sols 17 anys.

Al Barça Regal B, més de 16 punts per partit

Mario Hezonja és el jugador més en forma del Barça Regal B i un dels puntals de l’equip. Amb una mitjana de 16,4 i 3,6 rebots per partit, s’ha convertit en la gran sensació de la competició, un escorta versàtil, polivalent, que anota mitjançant la penetració o el llançament i que, malgrat la seva alçada, és capaç de moure’s a una velocitat notable. El seu físic, a més, li permet ocupar diferents posicions i fer mal des de totes elles.

L’autèntica explosió del jove croat es va produir l’estiu passat a Lituània quan va quedar tercer amb la seva selecció al Mundial sub-17. Hezonja va ser el líder indiscutible de Croàcia amb una mitjana de 20,8 punts i 7 rebots. A Turquia Hezonja ha començat a mostrar tot el seu talent amb el Barça Regal.

Pascual: “No ha estat la millor nit del Besiktas”

El tècnic del Barça Regal, Xavi Pascual, ha valorat molt positivament el triomf assolit a Turquia: “Hem dut a terme un partit molt complet, tant a nivell defensiu com ofensiu. Estem francament contents de com hem jugat, tot i que també és cert que no ha estat la millor nit del Besiktas, que podria haver tingut més encert”, ha declarat. Pascual també ha elogiat el gran públic local, que no ha deixat d’animar el seu equip tot i acabar perdent per 30 punts.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();