fcb.portal.reset.password

Huertas, en una acció contra el Bilbao al Palau. FOTO: GERMÁN PARGA- FCB

Aquest dijous el Barça Regal enceta l’eliminatòria de quarts de final del play-off de la Lliga Endesa contra l’Uxue Bilbao Basket (20:45, Esport 3). “No hi ha ningú que pensi que contra el Bilbao serà fàcil. A l’equip no existeix aquesta persona i els aficionats també saben com de complicat és superar-los”, ha explicat Marcelinho Huertas, l’únic jugador del Barça Regal que ha jugat a l’equip basc en el passat. “Poc queda de l’equip que hi havia quan era a Bilbao. No queda cap jugador, però va ser una etapa molt maca de la meva carrera”, ha admès Huertas.

“Molta duresa”

Crec que els temes tàctics seran molt importants, però també la duresa, perquè és un rival que és agressiu i hem de ser durs. Ha demostrat que ens ho posarà difícil i això parla per si sol. És un equip amb gent experta, amb gent que també ha guanyat Lligues i és un equip amb experiència internacional”, ha analitzat Huertas, que assegura que l’equip arriba molt béal tram final de temporada i que ha fet bons entrenaments previs.

‘Mavro’, adaptat

Huertas també ha parlat sobre el seu nou company a l’equip, el grec Loukas Mvarokefalidis: “És un jugador que aporta molta duresa, molt intens. En atac potser no té la mateixa presència que Jawai, però sap jugar molt bé la pilota. Sens dubte pot donar minuts de qualitat i descans a Tomic. També pot jugar de quatre i jugarà de 4-5 depenent de la necessitat de l’equip i de Pascual. En principi ha estat fitxat per jugar de 5, però això ja s’acabarà veient perquè pot jugar a les dues posicions”. També ha parlat sobre ‘Mavro’ un dels seus companys a la zona, Erazem Lorbek: “Està molt bé, és un bon jugador i connecta amb tots. Passa molt bé la pilota, és un bon jugador d’equip que pot anotar, és dur i sap jugar a bàsquet”.

“Ens ha costat molt”

Xavi Rabaseda, per la seva banda, ha explicat com veu els partits contra l’equip basc i quina importància té vèncer en el primer partit. “En els dos partits contra ells ens ha costat molt, perquè tenen bons jugadors i també anotadors. És una eliminatòria molt curta i estàs obligat a guanyar per no quedar-te fora”, ha comentat l’aler de Ripoll, que ha afegit que l’equip “està bé, amb bon ritme”. Finalment, Víctor Sada ha dit que “el format 1-1-1 [disputar un partit a cada pista] és molt perillós. Hem de ser agressius, anar al màxim i estar concentrats”.

Tornar a dalt