fcb.portal.reset.password

Huertas, durant el partit a Canàries / FOTO: ACBPHOTO

Marcelinho Huertas ha estat l’MVP de la 24a jornada de l’ACB. Amb 28 punts de valoració, el brasiler ha tornat a assolir el guardó que va aconseguir a la jornada 9, quan va signar una valoració de 33. Aquest diumenge, a la pista del CB Canàries (81-89), el base blaugrana va ser el jugador més determinant, i fins i tot Xavi Pascual així ho va reconèixer.

Huertas va signar a Canàries un partit gairebé perfecte: tant des del triple (4 de 5), com des del tir de dos (4 de 5) i el tir lliure (2 de 2). A banda, va capturar dos rebots i va donar fins a cinc assistències. Amb ell en pista, l’equip va assolir un parcial favorable de +14. Va anotar un total de 22 punts.

“El més important, la victòria”

El brasiler, inclòs també al Top-5 de la jornada, no dubta a reconèixer el seu gran partit: “La veritat és que m’han sortit molt bé les coses i en moments determinats he tingut un bon encert en els triples, però no hauria servit de res si no haguéssim guanyat”. I ha afegit: “Estic content per aquest MVP, però sobretot perquè hem pogut guanyar en una pista difícil com la del CB Canàries. Sempre importa més l’equip que qualsevol actuació individual”.

La gran eclosió del brasiler s’ha produït en les darreres jornades. En els seus set últims compromisos de Lliga, sempre menys en una ocasió ha tingut una valoració per sobre dels 10 punts. Amb ell en forma, el Barça Regal és un equip molt més temible.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();