La millor tarda de Juan Carlos Navarro

La millor tarda de Juan Carlos Navarro

Designat MVP de la jornada, va establir una nova millor valoració pròpia (44 punts) Amb ell en pista, el Barça Regal va tenir un balanç favorable de +13 Va convertir 16 dels seus 17 llançaments i va forçar fins a vuit faltes rivals

La brillant victòria del Barça Regal en el Clàssic d’aquest diumenge (96-89) va tenir un enorme protagonista: Juan Carlos Navarro. L’escorta blaugrana va signar contra el Reial Madrid la seva millor actuació a l’ACB, amb 44 punts de valoració. L’‘11’ culer va trencar rècords amb una actuació que es recordarà durant molts anys, i és que només va fallar un tir dels 17 que va fer (7/8 en tirs de dos, 5/5 en triples i 4/4 en tirs lliures), a més d’agafar 6 rebots i repartir 3 assistències. Va ser l’MVP de la 15a jornada de Lliga.

Se supera a si mateix

Navarro, que duu jugats 529 partits a la Lliga, ja havia signat grans actuacions contra l’etern rival, però cap com la d’aquest diumenge al Palau Blaugrana. Fins ara, el seu millor registre en un Clàssic havien estat els 30 punts anotats a la temporada 2003/04, també en l’últim partit de l’any i també a Barcelona. Cal remuntar-se 17 anys enrere, fins al 1995, però, per trobar una actuació individual millor que la de Navarro: la va signar Arvydas Sabonis, anotador de 41 punts.

Valoració històrica

Navarro també va superar la seva millor marca pel que fa a la pròpia valoració. Els 44 punts sumats superen els 43 assolits contra el Breogán a la temporada 2005/06. En canvi, els 33 punts anotats per Navarro no són la seva millor anotació a l’ACB. Aquest rècord segueix en 36. Aquest diumenge, contra el Madrid, ja duia 19 punts a la mitja part. Amb ell en pista, el Barça Regal va tenir un balanç favorable de +13.

Al final del partit, Navarro no podia amagar la seva felicitat: “De vegades passa. Pensava que alguns tirs no entraven i m’he trobat bé físicament. Acabar així l’any està bé, guanyant a Europa i el Clàssic. Ara toca seguir”.

Cal recordar que Barça TV tornarà a emetre el partit el proper 2 de gener, a les 14.20 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut