fcb.portal.reset.password

El Palau Blaugrana, en un partit d'Eurolliga del Barça Regal. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

A començament d’aquesta temporada es va facilitar als socis del FC Barcelona l’opció d’abonar-se al Palau Blaugrana per aconseguir una de les 270 localitats disponibles per veure tots els partits del Barça Regal. L’èxit d’aquesta iniciativa va ser total, ja que en poc menys d’un quart d’hora es van exhaurir aquests 270 abonaments disponibles.

A més, a diferència del que passava la temporada passada, aquests 270 nous abonats estan fent ús del seu abonament de forma regular i estan ajudant a millorar l’assistència total d’espectadors al Palau Blaugrana.

En paral·lel a aquesta iniciativa, i un cop completat el repartiment d’aquestes 270 localitats disponibles, es va obrir una llista d’espera que havia de resoldre les possibles contingències que sorgissin en el transcurs de la present temporada i que al mateix temps servís per cobrir, en el rigorós ordre d’inscripció, els abonaments de la propera temporada (2013/14).

Basant-se en les baixes voluntàries que s’han produït en el transcurs del procés d’abonament de la temporada 2012/13, l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) activarà, des d’aquest mateix dijous, aquesta llista d’espera. Des de l’OAB el Club es posarà en contacte amb els primers 112 socis apuntats a la llista d’espera i els convocarà per franges horàries per tramitar l’assignació d’aquests nous abonaments, de la mateixa manera que ja es va fer amb els 270 anteriors.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();