fcb.portal.reset.password

Creus, en roda de premsa / FOTO: ARXIU FCB

Després que el Club hagi anunciat l’acord per a la renovació d’Erazem Lorbek i que aquest dijous Ante Tomic se sotmetés a les proves mèdiques prèvies a la seva presentació, Joan Creus ha valorat tots dos casos. El secretari tècnic del Barça Regal no té cap mena de dubte que els jugadors són “totalment compatibles i que s’entendran molt bé a la pista” i que amb ells “es reforça el joc interior del conjunt”.

En aquesta línia, Creus ha fet referència a l’alçada dels dos jugadors: “Són dos jugadors que ocupen les posicions de quatre i de cinc. Es tracta de dos jugadors alts, el Lorbek fa 2,10 m, i el Tomic 2,17 m. Són molts centímetres que hi posem allà, a banda de la resta de jugadors interiors que acabin confeccionant el nostre joc de pivots”.

Lorbek, un jugador clau

En el cas concret de Lorbek, que ha renovat per a les pròximes tres temporades, Creus creu que l'operació pot considerar-se com "un gran fitxatge”. El secretari tècnic del Barça Regal ha mostrat la seva satisfacció davant la renovació d’un jugador que considera “clau en el joc del nostre equip”. “Ens ha donat un molt bon rendiment i la nostra intenció era renovar-lo. Penso que es troba molt bé aquí a Barcelona, tant a nivell de l’equip com de la ciutat”, ha afegit.

“Tomic encaixarà amb les idees de Xavi Pascual”

Pel que fa a Tomic, Creus l’ha definit com un jugador “amb talent, que entén el bàsquet i que fa les coses fàcils”. A més, té el convenciment que, donades les característiques del Barça Regal, “encaixarà perfectament amb les idees del Xavi Pascual i de la seva forma de concebre el bàsquet”. El secretari tècnic reconeix que feia temps que es tenia aquest jugador en el punt de mira: “Quan ha quedat lliure, i partint de la base que reuneix característiques bones per al nostre equip, l’hem anat a buscar. Era una bona oportunitat per anar-hi”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();