fcb.portal.reset.password

Jawai, en un instant de la revisió mèdica / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Nathan Jawai és el segon fitxatge del Barça Regal amb vista a la temporada 2012/13 després de la incorporació d’Ante Tomic. L’australià té clar que ha arribat al Barça Regal per posar-se a disposició de l’equip i de Xavi Pascual en la seva primera etapa al Palau. “He vingut per ajudar l'equip i l'entrenador. Si ell em diu que he d'agafar rebots, els agafaré. Si em demana que anoti, intentaré fer-ho”.

El pivot ha subratllat que el seu primer objectiu és conèixer els seus nous companys: “El meu principal objectiu és tenir bona química amb l'equip”.

Orgullós de ser a Barcelona

Tampoc ha tingut dubtes a l’hora de parlar del conjunt entrenat per Xavi Pascual: “És un gran equip, amb tradició guanyadora. És molt bo per a mi haver vingut aquí”. A més, des d’un punt de vista personal, pensa que podrà explotar les seves qualitats físiques i tècniques: “En aquest club podré donar el millor de mi mateix i aprendre de jugadors molt bons, estic molt agraït d'haver fitxat pel Barça”.

Finalment, Nathan Jawai ha reconegut que va compartir vestidor amb Joe Ingles a les categories inferiors de la selecció australiana i que tots dos tenen una relació “molt propera”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();