fcb.portal.reset.password

Sarunas Jasikevicius en acció / FOTO: ARXIU FCB

No està sent una temporada fàcil. El fet de ser el setè classificat a la Lliga Endesa i haver perdut vuit partits en la primera volta obliga els jugadors a fer un pas endavant. Sarunas Jasikevicius, el jugador més veterà del Barça Regal, és un dels més crítics amb ell mateix i amb l’equip. “L’equip ha de millorar en el treball diari, hem d’evitar alts i baixos. La veritat és que algunes coses són inexplicables i hem de millorar perquè hi ha talent per fer-ho”, ha comentat el lituà, que assegura que “a mi em toca ajudar una mica més l’equip, em sento millor i espero donar més al grup”.

El contrast entre la Lliga Endesa i l’Eurolliga és molt gran. A la màxima competició continental, els blaugranes tan sols han perdut dos partits de tretze disputats entre la primera i la segona fase. “Potser ens relaxem massa després dels partits d'Eurolliga o potser no som capaços de realitzar dos esforços en una mateixa setmana. La situació és preocupant i estem intentant solucionar-la però de moment no ho hem aconseguit”, analitza Jasikevicius. El ‘13’ blaugrana, a més, explica que “el més positiu fins ara és que no hem perdut res. Estem malament a la Lliga Regular però si entrem en una bona dinàmica podem recuperar posicions”, acaba el base lituà.

Un aspecte mental

Per Xavi Rabaseda, el problema del Barça Regal no es deu a una qüestió física o tècnica. “Crec que és quelcom més mental que una altra cosa. L’equip sap jugar i hem jugat molt bé en els partits que han estat importants. A Madrid no hi vam anar prou mentalitzats i l’Estudiantes ens va passar per sobre”, explica el jugador de Ripoll. A més, el ‘22’ del Barça Regal afegeix que han de trobar “aquest punt d’ambició per lluitar per tots els partits i segur que la cosa canviarà”, desitja l’aler.

“Som el Barça, un equip capaç de tot i som un equip a tenir en compte”, deixa clar, per la seva banda, Álex Abrines. Respecte a la seva millora personal, explica que tracta de “millorar dia a dia”, però també sap que “jugar al Barça no és fàcil i menys en la dinàmica de partits” que porten. “Estic esperant que arribi el meu moment”, reconeix el de Palma de Mallorca.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();