fcb.portal.reset.password

Joe Ingles, aler del Barça Regal / FOTO: ARXIU FCB

Joe Ingles, aler del Barça Regal, ha tornat amb la confiança i les energies renovades després d’un estiu on ha tingut un paper destacat amb la selecció australiana als Jocs Olímpics. A Londres va disputar 33,7 minuts per partit, anotant 15 punts, capturant 5 rebots i repartint 4,2 assistències de mitjana en sis enfrontaments. Ingles ha explicat a Barça TV i fcbarcelona.cat quines són les seves sensacions actualment i com veu el futur més immediat del Barça Regal. En el que serà el seu tercer any sota les ordres de Xavi Pascual, el ‘20’ blaugrana s’ha mostrat content de seguir a Barcelona i ha apuntat que “no hauria tornat si no volgués ser part de tot això”. Ingles arriba amb més ganes que mai.

L'estiu ha estat força actiu per a vostè. Ha estat als Jocs Olímpics, per exemple. Molta gent deia que no seguiria aquí. Què en pensa?

Sóc aquí, he tornat a Barcelona, s'han dit algunes coses per part d'algunes persones i dels mitjans de comunicació, però jo sempre m'he volgut quedar aquí i tot el que semblava que havia de passar no ha passat i jo estic molt content de ser aquí.

La seva primera opció sempre ha estat el Barça?

"Sí, jo tenia un contracte de tres anys i aquí em trobo com a casa. Afronto aquest tercer any amb molta il·lusió, m'agrada molt la ciutat i la gent i sobretot jugar en aquest equip, amb aquests companys i guanyar sentint-me part d'aquest grup."

Els Jocs Olímpics han estat molt positius per a vostè.

"Sí, vaig anar als Jocs Olímpics de Pequín i gairebé no vaig jugar. A Londres he tingut un rol més important dins l'equip i l'oportunitat de jugar molts minuts. Penso que és el que necessitava després de ser aquí un parell d'anys i tenir els minuts força limitats. Necessitava tenir un paper diferent i tenir minuts com he tingut allà, ser un dels jugadors importants ha estat fantàstic. Estic molt content de com hem jugat tot i que m'hauria agradat guanyar un parell de partits més. Estic satisfet del meu joc, m'ha donat confiança per arribar aquí i continuar jugant al nivell que ho vaig fer amb Austràlia pel FC Barcelona Regal."

La situació aquest any sembla diferent que la temporada passada. Està tranquil?

"Jugar en un equip com aquest sempre és més difícil que jugar en un equip petit. Sempre hi ha algú que et pot prendre els minuts, però estic còmode aquí, m'agrada el repte de no saber si jugaré o no, hi ha altres jugadors molt bons a la meva posició, però no hauria tornat si no volgués ser part de tot això. Estic molt content de ser aquí."

Quins són els seus objectius aquesta temporada?

"No tinc objectius personals, més aviat els tinc en l'equip. Guanyar la tercera Lliga seria fantàstic i l'Eurolliga seria genial, complicat, però penso que tenim un equip que pot fer-ho. Personalment només vull ajudar l'equip i donar a Xavi Pascual tot el que em demani a la pista, ja sigui defensa, atac o el que sigui. Només vull ajudar i sobretot guanyar."

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();