fcb.portal.reset.password

Imatge de l'afició el dia del cinquè partit contra el Panathinaikos / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona ha aconseguit un paquet de 100 entrades més per als seus socis per a la Final Four de l’Eurolliga que se celebrarà a Londres del 10 al 12 de maig. El Club disposa de més localitats per als seus seguidors després d’haver-se posat en contacte amb l’Eurolliga i haver fet la sol·licitud.

D’aquesta manera, aquest mateix divendres, a partir de les 10 hores, es podran adquirir aquestes entrades de categoria PC5 que inclouen les dues semifinals, el partits per al tercer i quart lloc i la final. Les entrades són exclusives per als socis del FC Barcelona i costen 160 euros. El procés estarà obert fins al diumenge dia 5 a les 19.00 hores, sempre que no s’esgotin abans.

Cada soci podrà comprar en el mateix procés de compra un màxim de quatre abonaments. Per identificar-se necessitarà indicar al formulari la clau de soci i el número de soci (tots dos números surten al carnet de soci).


[[BOTOVERMELL::ENTRADES++Final Four::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formfinalfour2013.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt