fcb.portal.reset.password

El Barça Regal, actual campió de la Lliga Endesa/ FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

L’Associació de Clubs de Bàsquet ha fet públiques aquest dilluns a la tarda les dates d’inici de les competicions oficials de la temporada. Així, ja es coneix quan s'iniciarà i acabarà la fase regular de la Lliga Endesa, quan comencen i acaben els play-off d’aquesta mateixa competició i quan es jugarà la Copa del Rei. Fins ara només es coneixia la seu i les dates de la Supercopa Endesa, la primera competició oficial de la temporada, que es disputarà a Saragossa el 22 i 23 de setembre.

La Lliga comença el 29 de setembre

La Lliga Endesa començarà el cap de setmana del 29 i 30 de setembre. L’ACB també ha fet públic quan acabarà la primera volta de la competició, és a dir, la que marcarà la selecció dels vuit millors equips que es guanyaran el dret de participar a la Copa del Rei que el 2013 tornarà a Madrid. La millor competició esportiva més atractiva de tot l’Estat es jugarà del 7 al 10 de febrer.

Una sola jornada laborable

La fase regular tindrà només una jornada laborable, la 13, que es disputarà el 19 i 20 de desembre. Una fase regular que acabarà el 18-19 de maig, quedant definit el quadre de play-off, en què fins a vuit equips intentaran, des del 23 de maig fins al 22 de juny, d'aixecar el títol de campions de Lliga.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();