fcb.portal.reset.password

Víctor Sada, lluïnt la samarreta de suport. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

El Barça Regal ha volgut mostrar el seu suport a Tito Vilanova abans del partit de Lliga Endesa que l’ha enfrontat al Blusens Monbus. Els jugadors han lluït una samarreta durant la presentació prèvia per demostrar que tot el club està amb el tècnic, que haurà de ser intervingut aquest dijous després d’haver-se-li detectat una extensió de la seva patologia.

La samarreta, amb la inscripció ‘Ànims Tito’ i l’escut del Barça, ha arrencat els aplaudiments del públic del Palau, que ha volgut demostrar que també està amb Tito Vilanova i la seva família en aquest moment.

Dia nacional del nen amb càncer

Els jugadors del Barça Regal, a més, han participat en la celebració del Dia Nacional del nen amb càncer fent-se una fotografia al centre de la pista abans del partit contra el Blusens. A l'acte hi han assistit 3 entitats que col·laboren amb els nens malalts i les seves famílies. L'AFANOC,la Fundació Enriqueta Villavecchia i la Fundació Joan Petit han assistit a l'acte, que ha comptat amb la presència de nens malalts, familiars, infermeres, oncòlegs i voluntaris. 

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();