fcb.portal.reset.password

Jasikevicius, amb el dorsal '13' / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB.

Després de la presentació de Sarunas Jasikevicius, l’equip ha decidit quins seran els dorsals per a aquesta temporada. Els jugadors veterans mantindran els números que van portar la temporada passada i els nous fitxatges ja han triat els seus amb el FC Barcelona Regal.

El croat Ante Tomic ha escollit el dorsal ‘44’; li hauria agradat portar el ‘4’, però com que està retirat en reconeixement a Andrés Jiménez, ha optat per lluir el doble ‘4’, que tenia Grimau fins fa dos anys. Àlex Abrines ha triat el ‘10’, que havia lluït sempre a les categories inferiors i que estava lliure a Can Barça des que va marxar el base eslovè Jaka Lakovic. El cas de Todorovic és molt semblant al d’Abrines: sempre ha portat el ‘14’ i ha optat per seguir la seva carrera amb el mateix número.

El ‘13’ de Saras i el ‘32’ de Jawai

Per la seva banda, Sarunas Jasikevicius va ser conegut al món del bàsquet amb el ‘13’. El lluïa a la seva primera etapa al Club i també a la selecció lituana. Quan va marxar al Maccabi, va portar el mateix dorsal. Únicament al Panathinaikos no l’ha pogut lluir perquè estava en mans de Dimitris Diamantidis i va optar pel ‘19’. Però en el seu retorn al FC Barcelona Regal ho tenia clar: volia recuperar el ‘13’ amb què el coneix l’afició culer. Fins a la temporada passada, l’havien portat Kosta Perovic i David Andersen.

Per últim, Nathan Jawai portarà el ‘32’. És un número que sempre li agradat i que va demanar tot just va signar amb el Barça Regal. Alan Anderson va ser l’últim culer que va portar el ‘32’ a la samarreta de l’equip de bàsquet.

Tots els dorsals del FC Barcelona Regal

Víctor Sada: ‘8’
Marcelinho Huertas: ‘9’
Àlex Abrines: ‘10’
Juan Carlos Navarro: ‘11’
Sarunas Jasikevicius: ‘13’
Marko Todorovic: ‘14’
CJ Wallace: ‘18’
Joe Ingles: ‘20’
Xavi Rabaseda: ‘22’
Erazem Lorbek: ‘25’
Nathan Jawai: ‘32’
Pete Mickeal: ‘33’
Ante Tomic: ‘44’

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();