El Barça Regal visita Bilbao amb l’objectiu de sumar

El Barça Regal visita Bilbao amb l’objectiu de sumar

Després de les derrotes a la Supercopa i en la primera jornada de la Lliga Endesa, els homes de Pascual arriben a Bilbao amb l’objectiu de sumar la seva primera victòria de la temporada

Ha arribat l’hora de remuntar el vol. Després de les derrotes a la Supercopa d’Espanya i en la primera jornada de la Lliga Endesa, el Barça Regal arriba a Bilbao amb l’obligació de sumar, aquest diumenge, a les 18.00 hores, la seva primera victòria del curs contra un rival complicat com és el Gescrap Bizkaia Bilbao, finalista fa dues temporades. Cal recordar que el partit s’ha avançat una hora per no coincidir amb el Clàssic de futbol.

Una victòria necessària

Després de perdre la final de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid i de caure sorprenentment al Palau en la primera jornada de la lliga regular, davant el Blancos Rueda de Valladolid (71-78), els blaugranes buscaran, a la pista del Grescrap Bizkaia Bilbao Basket, una victòria que comenci a consolidar el projecte d’aquesta temporada. Els dos finalistes de la Lliga ACB 2010/2011 lluitaran per no sumar un 0-2 d’inici.

Torna Jasikevicius

El dilema entre Wallace i Jasikevicius ha acabat a favor del base lituà. Xavi Pascual ha apostat per l’experiència i Saras podrà tornar a vestir-se de blaugrana en competició oficial nou anys després. L’últim partit que va disputar amb la samarreta del Barça va ser el 24 de juny del 2003 a la pista del Pamesa València. En aquell partit, els blaugranes es van proclamar campions de Lliga (74-82), i Jasikevicius va ser escollit com a MVP de la final. Cal recordar que Navarro segueix de baixa i encara no està disponible.

Derrota a Gran Canària

El Gescrap Bizkaia Bilbao Basket arriba a la cita com un rival a tenir molt en compte. Els bascos, finalistes de la competició ara fa dos anys, arriben ferits després de perdre, també, el seu primer partit de l’ACB enfront de l’Herbalife Gran Canària (65-59).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut