Doble sessió a Pravets, Bulgària

Doble sessió a Pravets, Bulgària

El FC Barcelona Regal s’entrenarà aquest dimecres en una doble sessió a Pravets, Bulgària. Divendres viatjarà fins a Sofia per disputar un amistós contra el Lukoil Academic

El Barça Regal va arribar aquest dimarts a Bulgària i no ha perdut el temps. Després de la sessió de dimarts a la tarda al pavelló de Pravets, els homes de Xavi Pascual s’han exercitat aquest dimecres al matí a les instal·lacions de l’hotel on s’allotgen. L’equip s’ha entrenat al gimnàs, fent treball de peses per agafar el to muscular necessari per afrontar la temporada. La gran novetat d’aquest dimecres ha estat que, aprofitant el magnífic entorn, els estiraments els han realitzat a l’aire lliure, amb unes vistes privilegiades del camp de golf i el llac que voreja l’hotel de concentració.

En aquestes primeres setmanes de pretemporada, les dobles sessions són habituals. A la tarda, la pilota tornarà a ser la protagonista. Els 13 jugadors del primer equip i el jove Mario Hezonja posaran en pràctica a la pista els conceptes que Xavi Pascual vol establir per a la temporada que és a punt de començar. Els blaugranes faran aquest dijous dues sessions més i divendres viatjaran fins a Sofia on jugaran el primer dels dos partits a Bulgària.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut