fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, Joan Bladé i Joan Creus, junts després de la renovació del secretari tècnic / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Joan Creus ha valorat aquest dimarts al migdia la seva renovació per a dues temporades més com a secretari tècnic del FC Barcelona Regal. Des del 2008 està al capdavant d’aquest càrrec i són els èxits aconseguits des d’aleshores per l’equip dirigit per Xavi Pascual una de les claus per continuar. “He valorat molt positivament aquests cinc anys a l’hora d’allargar aquest contracte”.

En la roda de premsa també ha estat present el directiu responsable de la secció de bàsquet, Joan Bladé. “Estem molt satisfets que en Xavi Pascual i en Joan Creus puguin anar junts i ens portin molts més èxits a les nosaltres vitrines com han fet en els últims anys”. I ha afegit que “la secció de bàsquet no s’entén sense un director tècnic, i en aquest cas sense el Creus”.

Agraït al cos tècnic i a la Junta

Bladé ha explicat que en cap moment s’havien plantejat cap altra opció que no fos la de Joan Creus. “Des que van començar la temporada Creus va posar com a prioritat per donar estabilitat a la secció la renovació de Pascual”, ha comentat primer el directiu. I tot seguit ha afegit que “hem anunciat més tard la renovació de Creus, però ja feia temps que l’havíem acordat”. I és que el secretari tècnic ha explicat que “necessitava temps per pensar-ho”. “L’acord estava aparaulat des de feia temps i vaig demanar al Club anunciar-ho quan ho cregués oportú”, ha afegit. Amb tot, ha volgut agrair el suport rebut per part de la gent amb qui treballa dia a dia. “M’he sentit molt recolzat per dos cercles importants per mi en el Club, el cos tècnic començant per Xavi Pascual, i el dels directius, des de la comissió esportiva, Joan Carles Raventós, Joan Bladé i el president Rosell”.

“Continuem fent el camí”

Amb vista a aquests dos pròxims anys, Joan Creus ha explicat: “Cal continuar treballant com ho hem fet fins ara i intentar millorar coses. Hem de continuar fent aquest camí”. “Més que implicats estem molt compromesos amb el càrrec. Aquest compromís que té el treball diari ens fa millorar dia a dia”, ha afegit.

En record a Joan Todolí

Abans de començar la seva intervenció Joan Creus ha volgut tenir un record per a l’exjugador de bàsquet Joan Todolí, que va morir aquest dilluns.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();