fcb.portal.reset.password

Mavrokefalidis, al Palau Blaugrana. FOTO. ÁLEX CAPARRÓS - FCB

'Mavro', saludant Navarro. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Mavrokefalidis, amb Pascual. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Loukas Mavrokefalidis ha estat presentat en societat aquest divendres al Palau Blaugrana. El nou jugador del Barça Regal, que lluirà el dorsal 21, arriba al club blaugrana per la baixa de Nathan Jawai i també pels problemes de lesions que tenen altres jugadors interiors. “Hem tingut problemes en les posicions interiors amb les lesions de Jawai, Todorovic i Wallace, que tot just surt d’una lesió. És un jugador interior que ens pot jugar en aquestes posicions i ha mostrar un gran interès a venir al Barça”, ha comentat Joan Creus, secretari tècnic de la secció.

Jugador complet

Nathan Jawai té característiques especials, específiques i Mavrokefalidis fa més coses en general. Com que no només en posició 5 tenim un lesionat, també pot ocupar la posició de 4. En aquest sentit ja serà el Xavi Pascual qui trobarà el seu lloc a nivell tàctic”, ha analitzat Creus, que ha comentat per què Mavrokefalidis ha estat l’escollit.

Quan mirem jugadors hi ha condicionants com els play-offs, els jugadors que estan o no disponibles. El Loukas reunia totes les condicions que volíem”, ha finalitzat Creus.

Supera les proves mèdiques

Abans de la presentació de la tarda, Loukas Mavrokefalidis ha superat la pertinent revisió mèdica al Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva. El nou pivot blaugrana, que fa 2’06 d’alçada, prové de l’Spartak de Sant Petersburg i ha signat fins a final de temporada.

Debutarà aquest diumenge

El nou pivot grec del Barça Regal, Mavrokefalidis, podrà debutar aquest diumenge contra l'Unicaja. El club l'ha donat d'alta a la Lliga Endesa en el lloc de Papa Mbaye.

Tornar a dalt