fcb.portal.reset.password

El Barça Regal s'entrena al Palacio de los Deportes de Madrid

El Barça Regal ha fet aquest migdia el darrer entrenament abans del cinquè i últim assalt que decidirà el campió de la Lliga 2012/13. L’equip s’ha entrenat a l’escenari del partit, el Palacio de los Deportes, i abans alguns jugadors han atès els mitjans de comunicació. Marcelinho veu l’equip amb ànims de reeditar el títol i ha parlat de la presència de Juan Carlos Navarro aquesta nit sobre la pista. “No sabem a quin nivell estarà i si estarà. És un jugador vital per a nosaltres però també hi ha vida sense ell. Si no pot estar a un bon nivell nosaltres estem preparats”.

La clau, controlar el rebot

Erazem Lorbek també ha parlat davant els mitjans aquest migdia. El blaugrana sap que controlar el rebot del Madrid “és clau”. “Hem d’intentar baixar el ritme de joc, sobretot a nivell ofensiu perquè ells no puguin córrer tant al camp on ells són més perillosos i efectius”, ha dit Marcelinho. I el brasiler ha afegit que “hem de tancar el rebot en defensa ja que sabem que és també una de les seves armes en el joc d’atac”.

Finalment, Lorbek creu que l’equip ho ha de donar tot damunt la pista: “És una final i ho hem de donar tot i buscar guanyar el partit”.

Un cop finalitzada la sessió els jugadors han tornat a l’hotel de concentració. Allà els homes de Xavi Pascual dinaran i descansaran fins una estona abans de que comenci el partit. El tècnic farà una reunió final abans que l’equip surti cap al pavelló.

Tornar a dalt