fcb.portal.reset.password

Ingles i Wallace, celebrant una cistella. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Pete Mickeal, en partit d'Eurolliga. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Jasikevicius, contra el Besiktas. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Jawai, en un partit contra el Partizan. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

D’acord amb el marc de contractació de la Lliga Endesa, el FC Barcelona ha comunicat a l’ACB que els jugadors Sarunas Jasikevicius, CJ Wallace, Joe Ingles, Loukas Mavrokefalidis i Joan Creus Custodio acaben la seva relació contractual amb el Club el proper 30 de juny. El Barça es reserva el dret de presentar una oferta qualificada per aquests jugadors fins al proper 1 de juliol.

D’acord amb el marc de contractació, els jugadors extracomunitaris, Pete Mickeal i Nathan Jawai, no estan inclosos dins d’aquest apartat, tot i que el Barça pot presentar-los una oferta i poder negociar la seva continuïtat a l’equip.

La seva participació

-Sarunas Jasikevicius, en el seu retorn a Barcelona nou anys després de marxar amb una Eurolliga sota el braç, ha disputat un total de 65 partits amb el Barça Regal amb una mitjana de 14 minuts a l’Eurolliga i 12 a la Lliga Endesa.

-Joe Ingles, en la seva tercera temporada al Barça, ha jugat 63 partits aquesta temporada, en què ha anotat 6 punts per partit a l’Eurolliga en 20 minuts de mitjana, i també 6 punts per enfrontament en 19 minuts de mitjana a la Lliga Endesa.

-CJ Wallace, que ha complert la seva segona temporada al Club, ha disputat un total de 75 partits entre l’Eurolliga i la Lliga Endesa amb una mitjana de 4 punts i 4 rebots a Europa i de 6 punts i 4 rebots en competició domèstica.

-Loukas Mavrokefalidis, fitxat per substituir Nathan Jawai en el tram final de temporada, ha jugat 12 partits amb el Barça i ha anotat 7 punts en 15 minuts de mitjana.

-Pete Mickeal, per la seva banda, ha pogut competir en 48 partits en què ha anotat més de 10 punts per partit. L’americà, que va arribar a Barcelona l’estiu del 2009, va tenir un tromboembolisme pulmonar el mes de març i actualment s’està recuperant.

-Nathan Jawai, que va signar per una temporada, ha estat un total de 66 partits a les ordres de Xavi Pascual en què ha signat 7,1 punts i 4,6 rebots a l’Eurolliga i 7 punts i 4 rebots a la Lliga Endesa en 15 minuts per partit.

-Joan Creus, que va acabar la temporada jugant 12 partits al Bàsquet Manresa en qualitat de cedit, va completar gran part de la temporada al Barça Regal B de l’Adecco Or amb uns registres de 9,3 punts en 19 partits.

Tornar a dalt