fcb.portal.reset.password

Abrines, Jawai, Todorovic i Jasikevicius

La d’aquest dissabte serà una Supercopa Endesa especial per a alguns dels integrants de la plantilla del Barça Regal. Fins a quatre jugadors s’estrenaran a la competició, i cinc d'ells ho faran per primera vegada vestits de blaugrana. Es tracta del base lituà, Sarunas Jasikevicius; l’escolta Àlex Abrines; i els pivots Marko Todorovic i Nathan Jawai.

Debutants amb experiència

Tot i que aquesta serà la primera Supercopa Endesa per a quatre d’ells, la majoria ja tenen experiència en aquesta mena de competicions. Jasikevicius, tot i el seu passat culer, mai va arribar a disputar aquesta competició amb el conjunt blaugrana però sí que té molta experiència en competicions similars. Per a Nathan Jawai i els joves Àlex Abrines i Marko Todorovic serà la seva primera experiència en aquesta competició. Els tres jugadors l’afrontaran amb la il·lusió dels debutants però amb l’objectiu d’aportar el seu granet de sorra per revalidar el títol.

Tot i que amb el Reial Madrid no la va arribar a guanyar mai, Ante Tomic sí que ha disputat la Supercopa Endesa. Amb l’equip blanc, va jugar la dels anys 2010 i 2011, anys en què el Reial Madrid va quedar quart i tercer respectivament.

Navarro, rei de Supercopes

Si hi ha algú amb una experiència incomparable a la Supercopa Endesa, aquest és el capità Juan Carlos Navarro, que enguany sumarà la seva vuitena participació -les ha disputades totes excepte la del curs 2007/08, quan jugava als Grizzlies de Memphis­­. Des que el Barça Regal s’endugués l’edició de la temporada 2004/05, el de Sant Feliu, n’ha jugat set i ho ha fet amb un protagonisme propi dels grans jugadors. Navarro ha aixecat les quatre Supercopes blaugranes, essent nomenat MVP en les tres últimes temporades, deixant clar que és l’autèntic dominador de la competició.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();