Cesc dóna la benvinguda als Dallas Mavericks

Cesc dóna la benvinguda als Dallas Mavericks

El ‘4’ blaugrana anima els aficionats al bàsquet a assistir al partit entre el FC Barcelona Regal i l’equip de l’NBA que es jugarà el pròxim 9 d’octubre al Palau Sant Jordi. L’espectacle està garantit

Cesc Fàbregas se suma a la festa del bàsquet que el pròxim 9 d’octubre, a partir de les 21 hores, tindrà lloc al Palau Sant Jordi, quan l’equip dirigit per Xavi Pascual, campió de les últimes dues edicions de la Lliga Endesa, es veurà les cares amb els Dallas Mavericks –campió de l’NBA el 2011‒, en un partit emmarcat dins de la gira NBA Live 2012. Després de la cita d’ara fa dos anys contra els Los Angeles Lakers, aquest serà el setè duel per al Barça Regal contra un equip de la millor Lliga del món.

Entrades disponibles

Tots aquells socis i aficionats que no es vulguin perdre aquest partit, en què el bon bàsquet i l’espectacle està garantit, encara tenen a l’abast la possibilitat d’adquirir les seves entrades. En aquest sentit, cal ressaltar que, en el cas concret dels socis, poden comprar localitats de 51 i 87 euros al preu exclusiu de 13 i 24 euros, respectivament –poden adquirir-ne un màxim de quatre, a través de Ticketmaster-. L’aforament és limitat per a les primeres 500 entrades. Pel que fa a la resta d’aficionats, el preu parteix dels 35 euros.

Fan Zone a plaça Espanya

Paral·lelament al partit, tant el dia previ com el mateix dia del duel, es muntarà a l’avinguda Maria Cristina (plaça Espanya) una Fan Zone, des de les 16 fins a les 21 hores, amb un munt d’activitats pensades per a tots els amants del bàsquet, com poden ser concursos de tir, jocs i moltes altres sorpreses gratuïtes. La primera d’aquestes sorpreses tindrà lloc el mateix dilluns, a partir de les 16.30 hores, i està pensada molt especialment per als socis i aficionats culers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut