fcb.portal.reset.password

Oleson i Navarro, abans del partit contra el Montepaschi. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Brad Oleson podrà debutar amb el Barça Regal aquest cap de setmana. El Club ha donat d’alta el jugador americà amb passaport espanyol, que compta com a jugador format localment, per al partit d’aquest diumenge a la pista del Bàsquet Manresa. Cal recordar que en una plantilla de 12 jugadors en són necessaris cinc que estiguin formats localment. Aquesta vegada seran Sada, Oleson, Rabaseda, Todorovic i Abrines. En el cas d’aquest últim, el fet d’haver estat inscrit amb fitxa del filial no compromet el Barça Regal en els deu canvis de jugadors que pot fer cada equip de la Lliga Endesa durant la temporada.

I és que el jugador mallorquí, de 19 anys, jugarà a partir d’ara amb fitxa del Barça B. És tan sols una qüestió burocràtica, un recurs per a l’equip, ja que l’escorta no disputarà cap partit amb el filial blaugrana. Al Nou Congost, els dos jugadors que no podran jugar són Joe Ingles, descartat, i Juan Carlos Navarro, lesionat. Un cop el capità es recuperi, podrà tornar a l’equip sense que això signifiqui gastar cap canvi.

No és nou

El fet d’haver inscrit Àlex Abrines amb fitxa del filial no és una situació nova. Jugadors com Marc Gasol, Víctor Sada i Ersan Ilyasova, també per una qüestió de burocràcia, van ser inscrits en el seu moment aprofitant la seva edat com a jugadors d’una categoria inferior. Això va permetre que el Barça pogués jugar amb el nombre de canvis per fer durant una temporada gràcies a aquest fet.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();