fcb.portal.reset.password

Barça Regal i Uxue Bilbao Basket es juguen una plaça a semifinals

Els quarts de final no s’allargaran més. Barça Regal i Uxue Bilbao Basket afronten aquest dimarts (20.45 hores, Esport 3) el tercer i últim partit de l’eliminatòria, el que decidirà quin dels dos equips assoleix el bitllet per a semifinals. Són, per tant, 40 minuts sense volta enrere, decisius per seguir optant al títol de Lliga. El factor Palau ha de decantar la balança a favor dels blaugranes.

Errors apresos

La cita arriba després d’un partit esquizofrènic a Bilbao. Allà, els bascos van arribar a la mitja part amb 18 punts d’avantatge. Tot i això, el Barça Regal va fregar la remuntada en un segon temps que, com el primer partit de l’eliminatòria, és el camí que han de seguir els blaugranes aquest dijous. Cal aprendre la lliçó dels primers 20 del segon assalt, en què l’equip va “perdre el control del joc i el control de la defensa i també va tenir dubtes en atac”, tal com va reconèixer el seu tècnic, Xavi Pascual, un cop acabat el partit.

Oleson, dubte

El Barça Regal afronta el partit amb el dubte de Brad Oleson, baixa d’última hora a Bilbao per una amigdalitis. Per la seva banda, l’equip basc, recuperat Vasileiadis, segueix tenint les absències de Rakovic i Pilepic, que tampoc jugaran al Palau Blaugrana.

[[BOTOVERMELL::COMPRA++la teva entrada::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=1001&jornada=43&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt