fcb.portal.reset.password

Lorbek, durant el partit contra els bascos de la fase regular / FOTO: ARXIU FCB

El fet que l’eliminatòria de quarts de final del play-off sigui al millor de tres partits és un perill evident per a l’equip amb el factor pista a favor. Quaranta minuts dolents, una ensopegada en el partit inaugural, i la situació canvia radicalment. El Barça Regal arrenca aquest dijous (20.45 hores, Esport 3) el seu camí cap al títol conscient d’aquests riscos i sabent que un triomf és vital per no haver de viatjar diumenge a Bilbao amb la necessitat de guanyar si no vol quedar eliminat des d’un primer moment. El d’aquesta nit és, clarament, el partit més perillós.

Una qüestió de confiança

Guanyar aquest dijous al Palau és posar peu i mig a semifinals. Una victòria també permetria a l’equip agafar una important dosi de confiança de cara a la resta del play-off. Seria la millor demostració que és possible arribar lluny tot i les absències de pes de Mickeal i Jawai.

Fins ara, la igualtat ha estat la tònica dominant en els compromisos entre catalans i bascos aquesta temporada. El Barça Regal va caure d’un punt a Bilbao i va guanyar de dos a Barcelona a la fase regular.

Sense Rakovic i Pilepic

Ara, cada partit és clau. L’Uxue Bilbao Basket arriba a la cita sense Rakovic i sense Pilepic i amb el dubte de Vasileiadis, un dels seus referents exteriors, i un home capaç de desequilibrar el partit ell sol. Per part blaugrana, un altre grec tornarà a ser protagonista: Lucas Mavrokefalidis, que afrontarà el seu segon compromís com a blaugrana. La seva primera final.

Tornar a dalt