fcb.portal.reset.password

FCB Regal - Herbalife Gran Canària

Arrenquen les semifinals del play-off de la Lliga Endesa. El Barça Regal rep al Palau Blaugrana l’Herbalife Gran Canària aquest divendres (21 hores, Teledeporte) en el primer partit de la sèrie. Els homes de Pedro Martínez, que ja han demostrat que poden guanyar els blaugranes, són l’últim escull per obtenir el bitllet per a la final.

El factor Palau, decisiu

Guanyar els dos primers partits al Palau Blaugrana permetria començar l’eliminatòria amb confiança i encarrilar la sèrie abans de visitar el pavelló del Gran Canària, un rival que ha superat el Barça Regal en les dues ocasions en què s’han enfrontat aquesta temporada. Els canaris es van imposar per 70-73 al Palau i 81-69 a la seva pista. L’afició i l’equip són conscients de la dificultat i han fet una crida per omplir el Palau.

El Gran Canària ha accedit a les semifinals després de fer saltar la sorpresa i superar el Laboral Kutxa, segon classificat a la Lliga Regular, en el tercer i decisiu partit. Els homes de Pedro Martínez són, seguits dels blaugranes, el millor equip de la Lliga Regular en l’apartat defensiu.

El Gran Canària, un bloc sòlid

Els insulars són un equip temible en tots els aspectes. Al perímetre, Tomás Bellas és el centre d’operacions i un autèntic mestre repartint joc i controlant el ritme del partit en tot moment. Ryan Toolson és un malson per a les defenses rivals, un anotador pur, amb un canell privilegiat i una velocitat a l’hora d’executar que el fan molt difícil d’aturar. Cal destacar, però, que l’americà és dubte paer al duel d’aquest divendres a causa d’unes molèsties. Completa el trio Brad Newley, un aler més físic i no tan tècnic com Toolson, però un perill en accions de penetració al qual tampoc li costa llançar des de l’exterior.

A la pintura, Eulis Báez i Spencer Nelson són dos ‘quatres’ versàtils, ràpids i molt hàbils amb la pilota a les mans. Es troben còmodes en accions de llançament des de qualsevol posició i aprofiten la seva velocitat per descol·locar defensors més poderosos i anotar en situacions properes al cèrcol.

Bons precedents als play-off

La sèrie de play-off entre el FC Barcelona Regal i l’Herbalife Gran Canària compta amb dos precedents, els dos als quarts de final i amb victòria blaugrana. El primer a la temporada 2003/04, acabat amb un 3-1 per als culers. A la temporada 2009/10 el Barça es va imposar per 2-0.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB REGAL - GRAN CANÀRIA::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=1001&jornada=51&lang=ca::HOR::::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt