fcb.portal.reset.password

Tomic, Lorbek i Jawai

Els primers moviments d’aquest estiu a la plantilla del Barça Regal s’han centrat a reforçar el joc interior. Un cop el FC Barcelona va decidir no fer efectiva l’opció d’una temporada més per a Kosta Perovic, han arribat els primers reforços per a Xavi Pascual. Ante Tomic, 25 anys i 217 cm, i Nathan Jawai, 25 anys i 206 cm, seran dos nous referents per a la pintura blaugrana. Dos jugadors amb experiència a Europa que arriben al Barça Regal amb la màxima ambició. Uns reforços als quals s’uneix la renovació de fa poc d’Erazem Lorbek fins al 30 de juny del 2015. El pivot eslovè és un dels millors ‘4’ del continent, un dels jugadors més cotitzats i desitjats del mercat.

Un joc interior al qual cal afegir-hi CJ Wallace, un dels protagonistes de l’última final de la Lliga Endesa contra el Reial Madrid, que té contracte en vigor. Si es confirma el principi d’acord amb l’Unicaja, Fran Vázquez tancaria la seva etapa com a blaugrana després de sis temporades al Palau, i únicament faltaria resoldre el cas de Boniface Ndong, que el 30 de juny va acabar el seu vincle contractual amb el FC Barcelona i està a l’espera d’esdeveniments.

Ndong, Lorbek i Morris

La temporada 2009/10 havia estat l’última en què el Barça Regal va incorporar més d’un jugador interior el mateix estiu. Ndong, Lorbek i Terence Morris van arribar aquell any per ocupar el lloc de David Andersen i Daniel Santiago, dos pivots que van defensar la samarreta blaugrana la temporada 2008/09. La temporada 2010/11 únicament es va incorporar Kosta Perovic i, l’estiu passat, CJ Wallace.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();