fcb.portal.reset.password

Rabaseda i Oleson, celebrant el triomf contra el Madrid. FOTO: ACBMEDIA

El Barça Regal-Caja Laboral de les semifinals de la Copa del Rei de Vitòria 2013 és un partit amb història i que deixa dades curioses que repassem tot seguit:

-El Caja Laboral ha disputat un total de 15 semifinals al llarg de la història de la Copa del Rei. N’ha guanyat nou i n’ha perdut sis.

-El Barça Regal, en canvi, ha disputat un total de 22 semifinals i ha aconseguit el triomf catorze vegades, un 63,6% dels cops.

-El Barça i el Caja Laboral s’han enfrontat vuit cops en la fase final de la Copa del Rei. Dos a quarts, tres a la final i tres més a les semifinals. El balanç és de cinc triomfs i tres derrotes per al Barça.

-En totes les competicions ACB, el Barça Regal i el Caja Laboral s’han enfrontat 11 vegades a les semifinals. El balanç és favorable als bascos per tan sols un triomf, 6-5.

-En les últimes 19 finals de la Lliga Endesa, el Barça i el Caja Laboral hi han estat presents i hi han coincidit tres vegades, amb el resultat de dues Lligues per al Barça i una per als vitorians.

-El joc exterior del Barça Regal compta amb tres jugadors que havien jugat prèviament al Caja Laboral: Pete Mickeal, Marcelinho Huertas i Brad Oleson.

-El Barça Regal, després de derrotar el Reial Madrid en quarts de final, tan sols ha arribat a la final de la Copa del Rei una vegada, l’any 2003 (va guanyar la final). En les altres ha estat eliminat a semifinals.

-En els últims quatre partits de la Copa del Rei, Erazem Lorbek ha anotat 18,7 punts per partit i ha aconseguit una valoració de 16,7 punts.

-El Barça Regal pot ser el primer equip que arriba per quart cop consecutiu a la final de la Copa (2010, 2011, 2012).

-El Caja Laboral és l’equip que més vegades ha arribat de manera consecutiva a les semifinals de la Copa del Rei, amb un total de 12.

-En 7 dels 8 enfrontaments de la Copa del Rei entre aquests dos equips, el guanyador ha estat el campió d’aquella edició.

-Sarunas Jasikevicius va signar un dels seus millors partits a l’ACB a la Copa del Rei de Vitòria l’any 2002. Va fer 28 punts i va obtenir un 30 de valoració.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();