fcb.portal.reset.password

Wallace, amb Reyes, al Palau Blaugrana / FOTO: ARXIU FCB

La final ACB depararà, com a mínim, tres Clàssics més entre el Reial Madrid i el Barça Regal. Aquesta temporada tots dos equips ja s’han vist les cares en cinc ocasions, amb un balanç de dues victòries i tres derrotes per al conjunt de Xavi Pascual. Pel que fa a títols, els blaugranes han aixecat la Copa del Rei i els blancs únicament la Supercopa ACB.

Partits igualats

El Madrid i el Barça Regal s’han vist les cares en totes les competicions d’enguany. I la tònica han estat compromisos igualats en què el marcador únicament s’ha ampliat en el tram final de partit. Va ser així a la Supercopa guanyada pel Madrid (43-44 a la mitja part, 84-95 al final) i en el primer partit de la fase regular a la Lliga, decidit a favor del Barça Regal (44-43 a la mitja part, 96-89 al final).

El duel més vibrant de tots va arribar als quarts de final de la Copa del Rei. El partit es va resoldre a favor dels blaugranes després de dues pròrrogues (108-111). Després, el Madrid va respondre amb victòries a la fase regular a la Lliga (78-65) i també a la Final Four de l’Eurolliga, en què va guanyar una emocionant semifinal (67-74).

Ara, la final de la Lliga ACB acabarà de decantar la balança a favor dels uns o els altres.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++pel 3r partit::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=1001&jornada=63&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Horaris confirmats

Aquest dijous s'han confirmat les dates i els horaris dels tres primers partits de la final. El primer es jugarà el diumenge 9 (21 hores), mentre que el segon serà el dimarts 11 (19.15 hores). Tots dos, a Madrid. El tercer, al Palau Blaugrana, serà el divendres 14 (22 hores). En cas d'haver un quart i un cinquè duel, serien el diumenge 16 a Barcelona i el dimecres 19 a Madrid.

Tornar a dalt