fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, en el transcurs del partit davant el Lagun Aro / FOTO: GERMAN PARGA

Després d’haver superat el Lagun Aro GBC per 77-61, Xavi Pascual ha volgut destacar les qualitats del rival del Barça d’aquest diumenge al Palau Blaugrana per fer entendre que la seva plantilla ha hagut de fer “un partit molt complet” per endur-se la victòria. “Ens enfrontàvem a un equip que està jugant un bàsquet impressionant durant tota la temporada. Crec que és dels equips que millor fa circular la pilota, que tàcticament millor es mou en atac, que defineix millor els espais, que sap trobar els punts dèbils... Penso que amb justícia estan on estan i això ens ha obligat a haver de fer un partit molt complet per guanyar”, ha explicat.

Sobre el transcurs del partit, el tècnic barcelonista ha argumentat que, en la primera part, el Barça ho ha fet “francament bé, ja que ha controlat el ritme del partit, i ha perdut només cinc pilotes”. Després d’apuntar que alguns factors en el tercer quart han permès que hi hagués partit fins a l’últim moment, Pascual ha comentat com el seu equip ha estat capaç de “recuperar les regnes i el ritme del partit”. I ha insistit en el fet que: “Ens hem endut aquesta victòria contra un equip extraordinàriament ben entrenat i que ho està fent d’una manera excel·lent durant tota la temporada.”

Un partit atractiu per a l’espectador

Pascual no té cap mena de dubte que, el que s’ha viscut aquest diumenge al migdia al Palau Blaugrana, “ha estat un partit molt bonic per a l’espectador”. “Hem jugat dos equips que ho fan de cara. Avui s’ha vist el clar exemple que quan un equip no ve aquí a especular sinó a jugar el partit és bonic i té ritme. Ha estat com una guerra per veure qui té més ritme, i això és apassionant per a l’espectador”, ha explicat amb satisfacció.

D’altra banda, Xavi Pascual ha assegurat que Pete Mickael “està evolucionant favorablement”. En aquest sentit, ha indicat que, en l’entrenament de dissabte, el jugador “va fer gairebé el 90% de la sessió amb el grup per primera vegada”. A més, ha expressat en veu alta el seu desig que “aquesta setmana tingui una bona evolució i, sempre depenent d’aquesta, pugui potser entrar en el pròxim partit”.

Estat de forma per a Istanbul

Pel que fa a quin serà l’estat de forma del Barça Regal de cara a la Final a Quatre, Pascual ha apuntat que l’equip va “pel camí correcte”. “Ens estem preparant molt bé, estem creixent, però encara queden força partits i anem a veure com anem evolucionant a cada moment. De moment estem contents, però queda força”, ha afegit.

Destaca el paper de Josep Pérez al torneig de Mannheim

Josep Pérez i Oriol Paulí, jugadors de l'equip júnior blaugrana, es van proclamar aquest dissabte a la tarda campions del torneig Albert Schweitzer de Mannheim, el Mundial júnior oficiós, després de tombar a la final Sèrbia per 76-65. Així ha valorat Xavi Pascual l’actuació de Josep Pérez: “Ha jugat molt bé a la semifinal i a la final. Aquest dissabte va estar molt bé, ja que va controlar el temps del partit. No va fer tanta anotació, però va estar molt bé. Al partit de semifinals va estar brillant. És un jugador en el qual tenim posades força esperances.”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();