fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, al final del partit d'aquest divendres al Palau Blaugrana / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Xavi Pascual considera que, després d’uns primers 20 minuts del que ha estat el segon partit de la sèrie final de la Lliga Endesa “força igualats”, el FC Barcelona Regal ha aconseguit imposar-se al Reial Madrid en el tercer quart gràcies a “una defensa excel·lent i molt sòlida”. Amb tot, l’entrenador blaugrana, que ha recordat com la seva plantilla “guanyava de nou punts a sis minuts per al final”, ha reconegut que a partir de llavors ha començat un “nou partit” en el qual el Barça ha patit el “desgast físic”. “No hem trobat el bàsquet en el moment decisiu i ells han jugat millor en la recta final”, ha resumit.

“Encaixar 19 punts en sis minuts és una barbaritat”

En aquesta mateixa línia, el tècnic barcelonista, que ha felicitat el conjunt blanc per la victòria, ha apuntat que “encaixar 19 punts en sis minuts és una barbaritat”. Seguint amb el Reial Madrid, Pascual ha fet referència al seu “encert espectacular des de la línia dels tres punts”. “Crec que un 65% d’encert en una final és quelcom que no s’ha vist”, ha afegit, just abans de comentar que el de Pablo Laso és un equip “que juga a un nivell elevadíssim i amb uns jugadors que tenen un alt percentatge d’encert”.

Així ha valorat Pascual la falta que l’àrbitre ha senyalat a Mickeal quan faltaven dos minuts per a la conclusió del partit: “Per a mi pot ser un tap perfectament, estava molt a prop i ho he vist, i si algú diu que m’estic queixant dels àrbitres és mentida. Respecto molt el treball arbitral i no vull treure cap tipus de mèrit a la victòria del Reial Madrid.”

Ara, l’objectiu de Pascual és que els seus jugadors es recuperin ràpidament de cara al partit de dilluns, en aquest cas a Madrid. “Aquí només val guanyar. Estem a dues victòries de ser campions, i al final això és un esport d’encert”, ha acabat dient.

El compromís d’Ndong

Xavi Pascual ha volgut destacar l’esforç que Ndong, amb un problema al genoll , està fent per poder participar amb la resta dels seus companys: “El que està fent per jugar és de matrícula. Està 24 hores treballant per poder ajudar els seus companys 10 minuts. Té un gran sentit de responsabilitat i de grup, innat amb la seva edat.”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();