fcb.portal.reset.password

Xavier Pascual contra el Gran Canària 2014

Xavi Pascual, tècnic del FC Barcelona Regal, s'ha mostrat contrariat per la derrota després de les dues pròrrogues disputades davant el Gran Canària (93-90), al qual ha felicitat pel seu partit.

Al final del partit, Pascual ha manifestat: "Ens ha costat molt controlar el partit ja des de l'inici, quan hem permès que ens dominessin en el joc. Gairebé sempre hem anat a remolc davant un Gran Canària en què molts dels seus jugadors han tingut un gran d'encert, quelcom que no és habitual, com en el cas d'Alvarado o Nelson". El preparador barcelonista ha marcat com a clau del partit la pèrdua de pilota que han tingut quan quedaven dos segons per al final del descans, que ha permès el triple inversemblant de Nelson, cosa que, com ha dit el tècnic, "no es pot permetre mai després de remuntar com ho estàvem fent".

Estèril millora

"A la segona part hem estat millor, però davant teníem un rival que sempre ha tingut resposta, moments de brillantor i un encert espectacular. Hem tingut les nostres opcions de guanyar quan hem agafat cinc punts d'avantatge, però llavors hem regalat un 2+1 i una pilota en atac, fins i tot en la segona pròrroga, on en situacions relativament fàcils per anotar no hem convertit les cistelles", considera Pascual. A més, segons ell el 93-90 es reumeix en els dos últims tirs lliures de Xavi Rey, "un jugador que no porta un gran percentatge i que ha anotat els dos tirs decisius".

Pascual evita fer comparacions amb la derrota de dijous davant el Banca Cívica, ja que creu que "són dos partits diferents". "Allà no vam estar per a res, tot i que vam tenir les nostres opcions. Avui el Gran Canària ha estat pletòric i cal felicitar-lo". El tècnic barcelonista reconeix que "l'Insular sempre ens costa molt, hi ha pistes que costen més que altres, però gairebé sempre és per mèrit del rival. Els rivals, quan juguen contra nosaltres, es deixen anar més i es treuen pressió, cosa que fa que tinguin més encert".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();